Onder verbouwen verstaan wij alle kluswerkzaamheden binnenshuis. Dus van vloer tot plafond. Van binnendeur tot raamkozijnen. Van muren weghalen tot complete zolderrenovaties. Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.
Wij snappen dat jij gewoon in je huis woont terwijl er ‘gewerkt’ wordt. Daarom zorgen wij voor zo min mogelijk verbouwstress. Dus geen zooi, geen harde radio’s en geen zaagsel overál.

  • Onze mensen gaan uiterst zorgvuldig om met alles wat zich in de woning bevindt. Voorbeeld: Bij een zolderverbouwing brengen we ons gereedschap en materiaal buitenom (bouwlift) naar boven. Dat scheelt slijtage van jouw trap en voorkomt stootbeschadigingen op wanden. We plakken je trap af en doen onze schoenen uit als dat nodig is.
  • We dragen zorg voor een nette uitvoering van elk project en met zo min mogelijk stof / overlast.
  • Als wij ’s avonds naar huis gaan, dan zorgen we dat alles opgeruimd is én dat alle voorzieningen (zo goed mogelijk) gebruikt kunnen worden.

Hierin maken wij het verschil.

 
Wij doen zowel kleine als grote projecten. Dus ook de klussen in huis waar je zelf niet aan toekomt.
Bel ons voor onderhoud en renovatie aan woningen. Voor metsel- en timmerwerk, het vernieuwen van je badkamer, toilet of bijkeuken. Tegelzetten, installatiewerk, elektra en verwarming. Heb je een project dat hier niet genoemd wordt? Neem contact op om te informeren of wij het kunnen uitvoeren.


Onze garanties:
  • Flexibel qua planning en uitvoering.
  • Snel en kordaat geregeld. Doorgaans kunnen wij binnen 2 tot 6 weken starten.
  • Wij werken met A-klasse producten
  • Een jaar garantie op elk project


Jouw idee,
Ons werk


Waar wacht je nog op? Wij komen graag langs en maken vrijblijvend een offerte.


Neem contact met ons op