Een kleine greep uit onze opdrachten

Wij beloven….

home_builder_iconbox_4-1

Zo min mogelijk verbouwstress

Wij zorgen dat je zo minmogelijk hinder ondervindt van het klusproject. Onze mensen gaan uiterst zorgvuldig om met alles wat zich in de woning bevindt. En als we naar huis gaan, dan zorgen we dat alles opgeruimd is en dat alle voorzieningen (zo goed mogelijk) gebruikt kunnen worden.
home_builder_iconbox_2-1

Een superstrak eindresultaat

Wij willen dat elk klusproject perfect wordt uitgevoerd en dat jij trots bent op het resultaat. Dit betekent dat wij uitsluitend gebruik maken van de beste materialen en ervaren vakmensen. Bij ons geen gebroken tegels, grove kitnaden, overmatig gebruik van plintjes of rommelige hoekjes. Gewoon strak werk. Daar staan we voor.
home_builder_iconbox_3-1

1 jaar garantie

We hebben meer dan 18 jaar ervaring en staan garant voor de kwaliteit van het werk dat we opleveren. Elke klus voeren we uit met 100% tevredenheidsgarantie. Heb je binnen een jaar tóch een probleem? Dan komen we vandaag of morgen bij je langs om het op te lossen. Geen gedoe, belooft!
home_builder_iconbox_1-1

Een snelle start van jouw project

Wij staan in de startblokken om jouw project op te pakken. We komen bij je langs, spreken de plannen door en maken een offerte. Na akkoord gaan we binnen 2 tot 6 weken van start (afhankelijk van de levering van materialen). Heb je spoed? Geef dan even een belletje!

Denk je aan verandering of een wijziging rondom het huis?


Neem contact met ons op