Wat is jouw woonwens? Een grotere woonkamer? Een extra werkkamer? Een dakkapel op je huis of liever een hele extra verdieping erbij? Als jij het idee hebt, kunnen wij het maken.
Aanbouwen is een goed alternatief voor verhuizen. Met een aanbouw, uitbouw of serre realiseer je veel extra ruimte én het verhoogt de waarde van de woning. Wij verzorgen jouw aanbouw van A tot Z. We maken constructieberekeningen, bouwtekeningen, verzorgen de fundering, de opbouw en natuurlijk een hoogwaardige afwerking.

 
Prefab bouwen
Bij een aanbouw wil je zo kort mogelijk met een open gevel of open dak zitten. WADA Bouw biedt de mogelijkheid om ‘Prefab’ te werken. Dit betekent dat wij jouw dakopbouw of dakkapel vooraf opbouwen in onze werkplaats. Bij de uiteindelijke plaatsing van je dakopbouw is je woning binnen 2 werkdagen weer wind- en waterdicht!

Voor elk budget een oplossing
Een goed plan is het halve werk. Wij denken graag mee binnen de financiële kaders van jouw project. Dankzij onze ervaring hebben we voor al jouw ideeën een passende uitvoering die aansluit bij jouw budget. Wat het uiteindelijke plan ook wordt, je bent altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.Jouw idee,
Ons werk


Ben je benieuwd wat een aanbouw voor jouw woning kost en voor welke keuzes je komt te staan?


Vertel ons hoe jouw project eruit gaat zien!